Mokken van Snelmok.nl

 Kwaliteitsmokken √ Uitgebreide collectie   Design op maat Gemakkelijk op rekening te bestellen √ Vanaf 1 mok √ Supersnel in huis 

 

Een mok van Snelmok.nl

Bij tal van gelegenheden kunt u een bedrukte beker geven als blijk van felicitatie, waardering of als relatiegeschenk. Of dat nu is voor een personeelslid, klant, familielid of goede bekende. Personaliseer deze mok met uw bedrijfslogo, een pakkende tekst of een sprekende afbeelding. 
 
Onze kwaliteit
 
Een mok mag een ‘goede mok’ worden genoemd wanneer er een juiste balans is in het totaalplaatje. Niet alleen de kwaliteit van de mok, de afbeelding en eventuele tekst zijn hierbij belangrijk, maar ook de druktechniek en de afwerking spelen hierin een grote rol. Ook is het erg belangrijk dat uw mok goed in de hand ligt. Dat drinkt het prettigst en dan zal men uw mok sneller uit de kast pakken. Omdat wij bij onze collecties gebruik maken van deze balans, kunnen we spreken van kwaliteitsmokken. 
 

Op Snelmok.nl is een bedrukte beker binnen handbereik en nadat u uw bestelling heeft geplaatst, wordt deze zo snel mogelijk naar u verstuurd meestal na 1 tot 3 werkdagen. Bestellen kan al vanaf 1 mok. Bij grotere oplagen ontvangt u staffelkorting.


Voor specifieke vragen en wensen kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. 

Dit kan via: 


- Telefoon: 0314-364467 beschikbaar op werkdagen vanaf 8.30 – 17.00 uur
Live chat beschikbaar op werkdagen vanaf 8.30 – 17.00 uur
- E-mail: info@snelmok.nl

Een moment geduld a.u.b...