Over Snelmok.nl

√ Kwaliteitsmokken √ Uitgebreide collectie √ Design op maat   Gemakkelijk op rekening te bestellen √ Vanaf 1 mok √ Supersnel in huis 

 

Ons doel 
Ons assortiment 
Onze kwaliteit

Waarom mokken bestellen   
Waarom registreren
Onze klanten
Ons team

Alle voordelen op een rijtjeSnelheid & Kwaliteit zijn onze prioriteit
 
Snelmok.nl is een online aanbieder van bedrukte drinkbekers en is ontstaan door de grote behoefte aan mokken van goede kwaliteit met originele en/of gepersonaliseerde opdruk binnen de zakelijke en particuliere markt. We bieden u de meest prettige mokken, zodat uw mok de favoriete mok is die het eerst uit de kast wordt gepakt. Onze mokken kunnen gewoon in de vaatwasser. 
 
Ons doel
 
Ons doel is een snelle, laagdrempelige leverancier te zijn van mokken van goede kwaliteit. Dit is mogelijk doordat u zich niet per se hoeft in te schrijven en direct een bestelling kunt plaatsen. Wij vinden het belangrijk u een topproduct te leveren, dat u ook nog eens snel in huis heeft. Onze mokken worden gemaakt met druk- en afwerkingstechnieken van hoogwaardige kwaliteit en onze eigentijdse collecties bevatten talloze inspiraties voor het kiezen voor, of het personaliseren naar de voor u perfecte mok.


Ons assortiment

 
Wij leveren een grote hoeveelheid (internationale) series die bijzonder geschikt zijn om te personaliseren en als geschenk aan te bieden binnen de zakelijke en particuliere markt. Collecties die bekend staan om hun grote inlevingsvermogen, passende titels of mooie uitstraling. Bestellen kan vanaf 1 mok. Bij grotere oplagen vanaf 3 mokken geniet u staffelkorting.
 
 
Onze kwaliteit
 
Een mok mag een ‘goede mok’ worden genoemd wanneer er een juiste balans is in het totaalplaatje. Niet alleen de kwaliteit van de mok, de afbeelding en eventuele tekst zijn hierbij belangrijk, maar ook de druktechniek en de afwerking spelen hierin een grote rol. Ook is het erg belangrijk dat uw mok goed in de hand ligt. Dat drinkt het prettigst en dan zal men uw mok sneller uit de kast pakken. Omdat wij bij onze collecties gebruik maken van deze balans, kunnen we spreken van kwaliteitsmokken. 
 

Waarom mokken bestellen?
 
Bij tal van gelegenheden kunt u een bedrukte mok geven als blijk van felicitatie, waardering of medeleven. Bij elke gebeurtenis komt een vorm van emotie kijken en wordt dit gevoel op een positieve manier beïnvloed door geven van een passend cadeau. Of dat nu is voor een personeelslid, klant, of goede bekende. 
 
Op Snelmok.nl heeft u alle collecties binnen handbereik en nadat u uw bestelling heeft geplaatst wordt deze zo snel mogelijk naar u verstuurd, meestal al binnen 1 werkdag. 

Waarom registreren?
 
Als u zich registreert op Snelmok.nl dan heeft dat verschillende voordelen. Eén daarvan is dat u supersnel kunt bestellen. Dit komt doordat u uw laatste bestelling kunt herhalen. Uw laatste bestelling wordt zichtbaar in uw winkelmandje en hieraan kunt u nog producten toevoegen of eventueel verwijderen.  

Onze nieuwsbrief

Daarnaast kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief, waardoor u altijd op de hoogte blijft van acties en de nieuwste collecties. De frequentie van deze nieuwsbrief ligt op circa eens per maand.
 

Onze klanten
 
Onze klanten zijn zeer divers. Particulieren zijn welkom maar we richten ons vooral op de zakelijke markt en instellingen;  van bedrijven tot bijvoorbeeld gemeentehuizen, scholen, verzekeraars, banken, verenigingen, werving- en selectiebureaus etc...


Ons team
 
Ons team bestaat uit enthousiaste mensen, allen gedreven door ‘passie voor emotie en kwaliteit’. Samen zorgen wij ervoor dat uw bestelling snel en met zorg wordt vervaardigd, waardoor u deze zo snel mogelijk zult ontvangen!
 

Alle voordelen op een rijtje:
 
- design, materiaal, drukwerk en afwerking zijn van sublieme kwaliteit
- bestellen zonder in te loggen
- alle collecties binnen handbereik en direct te bestellen 
- ontwerp uw eigen mok / voeg uw bedrijfslogo toe
- op werkdagen vóór 17.00 uur besteld = binnen 1-3 werkdagen verzonden
- bij registratie zeer snel bestellen door uw laatste bestelling te herhalen
- bij een bestelling boven € 40,- is de bezorging gratis

Een moment geduld a.u.b...