logo

Over Snelmok.nl

Snelheid & Kwaliteit zijn onze prioriteit
Snelmok.nl is een online aanbieder van bedrukte drinkbekers en is ontstaan door de grote behoefte aan bekers en mokken van goede kwaliteit met originele en/of gepersonaliseerde opdruk binnen de zakelijke en particuliere markt. U kunt al bestellen vanaf 1 mok en u heeft uw bestelling snel in huis. We bieden u de meest prettige mokken, zodat uw mok de favoriete mok wordt die het eerst uit de kast wordt gepakt. Onze mokken kunnen gewoon in de vaatwasser.
 
Ons doel
Ons doel is een snelle, laagdrempelige leverancier te zijn van mokken van goede kwaliteit. Dit is mogelijk doordat u zich niet per se hoeft in te schrijven en direct een bestelling kunt plaatsen. Wij vinden het belangrijk u een topproduct te leveren, dat u ook nog eens snel in huis heeft. Onze mokken worden gemaakt met druk- en afwerkingstechnieken van hoogwaardige kwaliteit en onze eigentijdse collecties bevatten talloze inspiraties voor het kiezen voor, of het personaliseren naar de voor u perfecte mok.

Ons assortiment
Wij leveren een grote hoeveelheid (internationale) series die bijzonder geschikt zijn om te personaliseren en als geschenk aan te bieden binnen de zakelijke en particuliere markt. Collecties die bekend staan om hun grote inlevingsvermogen, passende titels of mooie uitstraling. Bestellen kan vanaf 1 mok. Bij grotere oplagen vanaf 3 mokken geniet u staffelkorting. U kunt er ook voor kiezen een eigen mok te ontwerpen of uw bedrijfslogo toe te voegen.
 
 
Onze kwaliteit
Een mok mag een ‘goede mok’ worden genoemd wanneer er een juiste balans is in het totaalplaatje. Niet alleen de kwaliteit van de mok, de afbeelding en eventuele tekst zijn hierbij belangrijk, maar ook de druktechniek en de afwerking spelen hierin een grote rol. Ook is het erg belangrijk dat uw mok goed in de hand ligt. Dat drinkt het prettigst en dan zal men uw mok sneller uit de kast pakken. Omdat wij bij onze collecties gebruik maken van deze balans, kunnen we spreken van kwaliteitsmokken. 
 

Waarom mokken bestellen?
Bij tal van gelegenheden kunt u een smaakvolle mok geven als blijk van felicitatie, waardering of medeleven. Bij elke gebeurtenis komt een vorm van emotie kijken en wordt dit gevoel op een positieve manier beïnvloed door geven van een passend cadeau. Of dat nu is voor een personeelslid, klant, of goede bekende. 


Op Snelmok.nl heeft u alle collecties binnen handbereik en nadat u uw bestelling heeft geplaatst wordt deze zo snel mogelijk naar u verstuurd, meestal al binnen 1 werkdag. 

Wat maakt Snelwenskaart.nl uniek?

√ Speciaal assortiment voor collega’s en zakelijke gelegenheden
√ Bedruk je kaarten met eigen logo en tekst
√ Unieke wenskaarten met eigen design
√ Hoogste kwaliteit materiaal en afwerking
√ Nederlandse productie met eigen ontwerpstudio
√ Keuze uit meer dan 1.000 kaarten

Zo bieden we jou de beste service

√ Bestellingen vóór 17.00 uur worden dezelfde dag verzonden
√ Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 25,-
√ Gratis superhandige bewaardoos bij bestellingen vanaf € 50,-
√ Bestel gemakkelijk op rekening met je eigen account

Iemand verrassen met een kaartje?

Iemand op persoonlijke wijze verrassen. Het is zo leuk. En het kan zo gemakkelijk! Leef mee bij bijzondere momenten of stuur iemand ‘zomaar’ een kaartje. Met wat extra aandacht voor elkaar maken we deze wereld samen een beetje mooier.

Bestellen