Ideaal voor bedrijven!

Snelmok.nl is de meest ideale webshop voor het bestellen van kwaliteitsmokken

Bent u op zoek naar een mok voor collega's of voor (zakelijke) relaties zonder daar veel tijd of budget aan te moeten besteden? Dan bent u bij Snelmok.nl aan het juiste adres! Kies uit onze stijlvolle collecties of maak uw eigen design. Er is voor alle gelegenheden een ruime collectie aan mokken te vinden, welke u naar wens kunt personaliseren met uw bedrijfslogo en/of bedrijfsslogan. Met onze designtool kunt uw mok voorzien van een compleet eigen design.

Uw bestelling wordt met zorg gemaakt binnen 1-3 werkdagen verzonden. Ideaal voor bedrijven dus!

We bieden u mokken die prettig in gebruik zijn, zodat uw mok de favoriete mok wordt die het eerst uit de kast wordt gepakt. Onze mokken kunnen gewoon in de vaatwasser.
 
Op rekening:
Het voordeel voor zakelijke klanten is dat u bij ons uw mokken heel gemakkelijk op rekening kunt bestellen, zodat u niet altijd direct uw betaling hoeft af te ronden. De enige voorwaarde is dat u het KvK-nummer van uw bedrijf opgeeft. Wanneer u als bedrijf op rekening bestelt krijgt u gewoon uw factuur bij uw bestelling gestuurd. In dat geval heeft u 30 dagen de tijd om uw betaling te voldoen. Zo kunt u dus in alle rust en wanneer het u uitkomt uw rekening betalen. 

Grotere oplage:
Wilt u een grotere oplage aan (gepersonaliseerde) mokken bestellen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers voor het opstellen van een offerte op maat via telefoonnummer: 0314-364467, via onze live chat of stuur een mail naar: [email protected].

Weten wanneer uw bestelling wordt afgeleverd:
Uw bestelling wordt binnen 1 – 3 dagen verzonden en u heeft uw bestelling doorgaans na 2 - 5 werkdagen in huis. Als u wilt weten wat de status van uw bestelling is, dan kunt u bij ons een track & trace code opvragen. Wij geven u dan zo spoedig mogelijk antwoord. Mocht u niet thuis zijn, dan wordt het pakket op een later tijdstip of op een andere dag nog een keer aangeboden.

U kunt bij ons mokken vinden in verschillende categorieën maar u kunt ook zelf een ontwerp maken of uw bedrijfslogo toevoegen.

Kortom: www.snelmok.nl is ideaal voor bedrijven!